RO | EN

 

Prima data la studioul nostru

Te rugam sa ajungi cu cel putin 15 minute inainte de inceperea cursului!

Nu veni la yoga in panica si graba. Te rugam sa vii mai devreme, in special pentru prima clasa, pentru a avea timpul sa te inregistrezi si sa iti cunosti profesorul. Usa se deschide cu 30 de minute inainte de curs.

Daca este prima data cand vii la studioul nostru, te rugam sa retii ca nimeni nu mai este admis odata ce cursul a inceput. Este foarte important sa te intalnesti cu profesorul si sa participi la intreaga clasa, in special la inceput cand au loc exercitiile de relaxare si respiratie. Numai asa poti obtine beneficiile maxime ale practicii yoga.

Usa se inchide exact inaintea inceperii cursurilor si workshopurilor !

Formularul de inregistrare

La inscriere iti solicitam sa completezi un formular de inregistrare. Din acest motiv este obligatoriu sa ai un act oficial cu poza la tine (carte de identitate, pasaport, permis de conducere).

Vino pregatit

Iti recomandam sa nu mananci o masa copioasa cu minim 2-3 ore inainte de practica. In cazuri exceptionale, in care nu poti respecta asta, poti avea o masa usoara, cu alimente usor digerabile (ex: fructe, iaurt, etc.), cu cel mult o ora inainte de inceperea cursului.

Hidrateaza-te corespunzator de-a lungul zilei, inaintea si dupa practica de yoga. Evita bauturile carbogazoase.

De ce ai nevoie

Haine

Poarta haine usoare si confortabile, care nu iti ingradesc miscarea. Yoga se practica descult, asadar pentru practica nu ai nevoie nici de sosete, nici de incaltaminte.

Salteaua de yoga

Nu ai nevoie de una deoarece avem suficiente la studio. Daca insa pentru tine e important sa folosesti salteaua personala, o poti aduce oricand cu tine.

Prosop

In cazul in care alegi sa folosesti una dintre saltelele noastre, e obligatoriu sa ai un prosop mare (minim 50 x 170 cm) la tine. In cazul in care nu ai prosop, poti inchiria unul (pentru suma de 5 RON) la receptie.

Nota: Din motive de igiena, nu putem accepta prosoape mai mici decat cele de 50 x 170 cm.

Apa

Nu este recomandat consumul de bauturi in timpul practicii yoga. Iti recomandam sa te hidratezi abundent in restul zilei, inainte (insa nu cu mai putin de 30 minute inainte de curs) si dupa practica.

Cu toate acestea, daca crezi ca nu poti rezista fara apa in timpul cursului, iti recomandam sa iti aduci o sticla (obligatoriu cu capac) cu apa plata la tine. Bauturile carbogazoase, sucurile, ceaiurile, etc nu sunt premise in salile de curs.

In timpul cursului

Te rugam sa ramai in sala de curs pe intreaga durata a cursului. Asta te va ajuta sa iti dezvolti concentrarea, determinarea si disciplina. Ai rabdare si bucura-te de acest timp dedicate numai tie!

Din respect pentru practica si pentru ceilalti participant telefoanele mobile, incaltamintea, mancarea, intreruperile si vorbitul nu sunt premise in salile de yoga.

In cazul in care ai intrebari legate de practica, posturi sau orice legat cu ceea ce se intampla in timpul cursului, abordeaza profesorul dupa finalizarea cursului, fie in zona de lounge sau la receptie.

Studioul nu poate fi parasit inainte de finalizarea cursului.

Dupa curs

Nu alerga imediat spre programul plin si viata agitata din afara studioului. Ideal este sa iti acorzi inca 5-10 minute, sa ramai in sala de curs si sa meditezi. Concentreaza-te si incearca sa constientizezi schimbarile (fizice, psihice, emotionale, etc.) pe care le simti dupa practica.

Cand sa te intorci

Fiecare persoana este unica si fiecare experienta practica este diferita. Incearca sa vii in prima saptamana de macar 2-3 ori, pentru a descoperi beneficiile pe care yoga le poate avea pentru tine.

Nu alerga imediat spre programul plin si viata agitata din afara studioului. Ideal este sa iti acorzi inca 5-10 minute, sa ramai in sala de curs si sa meditezi. Concentreaza-te si incearca sa constientizezi schimbarile (fizice, psihice, emotionale, etc.) pe care le simti dupa practica.